sims949 Geplaatst op 25-01-2009, 11:28 Reageer
Berichten: 104
gebruiker
Verstuur privé bericht

Als ik een spel op mijn compuet wil gaan installeren krijg ik de volgende melding:
''You must have administrator privileges to install this product''

Hoe krijg ik die?
Ow en ik heb windows 98 op die computer staan.



Bijgevoegd bestand: melding.jpg - 60kB
180 keer gedownload.


meld dit bericht aan een moderator

Ik heb totaal geen verstand van computers! 
sims949 Geplaatst op 25-01-2009, 11:29 Reageer
Berichten: 104
gebruiker
Verstuur privé bericht

Hier is ook nog mijn dxdiag.
Kon ik niet in 1 bericht uploaden.



Bijgevoegd bestand: DxDiag.txt - 29kB
529 keer gedownload.

meld dit bericht aan een moderator

Ik heb totaal geen verstand van computers! 
Baily Geplaatst op 25-01-2009, 11:31 Reageer
Berichten: 5166
gebruiker
Verstuur privé bericht

Ik denk dat het ongeveer hetzelfde gaat bij Window 98, maar weet het neit zeker.

Configuratiescherm > Gebruikersaccounts > Een account wijzigen > Mijn type account wijzigen > Computerbeheerder.

Je moet dan wel op de Computerbeheerderccount zitten (bijv. die van je vader of moeder ofzo)

Dit bericht is gewijzigd op 25-01 11:32.


meld dit bericht aan een moderator

 
sims949 Geplaatst op 25-01-2009, 17:23 Reageer
Berichten: 104
gebruiker
Verstuur privé bericht

Maar dat is het juist ik ben de beheerder en er zijn geen andere accounts.


meld dit bericht aan een moderator

Ik heb totaal geen verstand van computers! 
Liesjuhhh Geplaatst op 25-01-2009, 17:26 Reageer
Berichten: 272
gebruiker
Verstuur privé bericht

Weird...


meld dit bericht aan een moderator

~*~*~ Look to the sky, you can see me falling. ~*~*~ 
tarac Geplaatst op 25-01-2009, 19:05 Reageer
user icon
Berichten: 22924
administrator
Verstuur privé bericht

Ik heb geen enkele computer meer die op windows98 werkt, maar voor zover ik me kan herinneren is het idd zoals hierboven vermeld


meld dit bericht aan een moderator

 
fran Geplaatst op 25-01-2009, 19:51 Reageer
user icon
Berichten: 10289
gebruiker
Verstuur privé bericht

en als je nou eens op de setup klikt met je rechter muisknop, zie je dan ook uitvoeren als administrator? zo ja, kies dat.


meld dit bericht aan een moderator

 
sims949 Geplaatst op 03-02-2009, 20:22 Reageer
Berichten: 104
gebruiker
Verstuur privé bericht

Maar ik ben de administrator, dus ik vind het best wel weird.
Nou ik weet het niet zeker maar ik ben wel de enigste gebruiker op de computer.


meld dit bericht aan een moderator

Ik heb totaal geen verstand van computers! 
snateraar Geplaatst op 19-02-2009, 11:34 Reageer
user icon
Berichten: 1428
gebruiker
Verstuur privé bericht

En nu kijk ik op de achterkant van het doosje:
Benodigd:
Windows XP met admin-rechten.
En jij hebt 98...
Daar komt nog bij dat je te weinig geheugen hebt,jij hebt 224 MB,en 256 is nodig.
Grafische kaart is nét niet goed genoeg,32 MB benodigd,jij hebt 31,5.

Als je trouwens nog meer problemen hebt met spellen van die serie,vraag mij,ik heb ze allemaal.En natuurlijk Fran,Tarac,Nortix,etc.

Dit bericht is gewijzigd op 20-02 13:33.


meld dit bericht aan een moderator

Stuur me AUB geen PM's, ik kom hier toch bijna nooit. 
fran Geplaatst op 19-02-2009, 18:32 Reageer
user icon
Berichten: 10289
gebruiker
Verstuur privé bericht

Op 19-02-2009, 11:34 snateraar schreef:
En nu kijk ik op de achterkant van het doosje:
Benodigd:
Windows XP met admin-rechten.
En jij hebt 98...
Daar komt nog bij dat je te weinig geheugen hebt,jij hebt 224 MB,en 256 is nodig.
Grafische kaart is nét niet goed genoeg,32 MB benodigd,jij hebt 31,5.

Als je trouwens nog meer problemen hebt met spellen van die serie,vraag mij,ik heb ze allemaal.

Dit bericht is gewijzigd op 19-02 11:36.


Ze mogen iedereen vragen, Tarac en ik hebben alle spellen van de sims 1 en sims2 en verhalen ook gewoon hoor...


meld dit bericht aan een moderator

 
Chickie-m Geplaatst op 26-05-2009, 20:01 Reageer
Berichten: 1
gebruiker
Verstuur privé bericht

k heb windows vista en heb het spel singles triple trouble maar daar staat achterop windows xp en hij geeft aan dat ik at administrator privileges ofzo moet hebben op de computer anders kan ej het niet verder installen.
wat moet ik hiermee doen dan


meld dit bericht aan een moderator

 
fran Geplaatst op 26-05-2009, 20:07 Reageer
user icon
Berichten: 10289
gebruiker
Verstuur privé bericht

hoeveel accounts heb je op je pc, maar 1?

dan met je rechtermuisknop op het setup bestandje klikken en 'als administrator uitvoeren' kiezen.


meld dit bericht aan een moderator

 
keri-sama Geplaatst op 30-08-2009, 21:31 Reageer
user icon
Berichten: 12
gebruiker
Verstuur privé bericht

haaai ik heb een windows laptop en het blijkt dat de administrator rechten van mijn laptop niet meer werken. maar ik heb het nodig om downlaods voor de sims2 te kunnen downloaden... weet iemand hoe dat zit?en hoe ik dat weer terug krijg
(het is een ingewikkelde vraag dus ik weet niet of iemand wel een antwoord weet )


meld dit bericht aan een moderator

twilight+Robert 
tarac Geplaatst op 31-08-2009, 08:41 Reageer
user icon
Berichten: 22924
administrator
Verstuur privé bericht

Start -> Configuratiescherm ->Gebruikersaccounts & Ouderlijk Toezicht ->
Gebruikersaccounts -> Uw accounttype wijzigen.


meld dit bericht aan een moderator

 
Fiefjuh Geplaatst op 25-09-2009, 17:37 Reageer
user icon
Berichten: 479
gebruiker
Verstuur privé bericht

Hallo,

Ik wil wat dingen van een geheugenkaart naar pc kopiëren en dan weer op een andere geheugenkaart zetten, alleen hij wil het niet kopiëren, dan zegt hij dat over administrator rechten. Ik heb de administrator rechten op deze laptop, omdat ik maar 1 account heb op deze laptop. Hieronder een plaatje bijgevoegd:

Wie o wie kan me helpen?

P.s Ik heb dit probleem vaker bij sommige bestanden.

P.p.s Het is een ander bestand, omdat ik vergeten was een screenshot bij de tweede melding te maken.

Dit bericht is gewijzigd op 25-09 17:38.



Bijgevoegd bestand: Administrator rechten.jpg - 43kB
75 keer gedownload.


meld dit bericht aan een moderator

 
mellejw Geplaatst op 26-09-2009, 09:55 Reageer
user icon
Berichten: 668
gebruiker
Verstuur privé bericht

je moet op doorgaan drukken. je moet zelf admin machtigingen geven.


meld dit bericht aan een moderator

Denk ik 
Fiefjuh Geplaatst op 26-09-2009, 10:35 Reageer
user icon
Berichten: 479
gebruiker
Verstuur privé bericht

Het probleem is dat ik dat doe, en dat hij dan dat onderste bericht geeft.


meld dit bericht aan een moderator

 
mellejw Geplaatst op 26-09-2009, 10:47 Reageer
user icon
Berichten: 668
gebruiker
Verstuur privé bericht

dan weet ik het ook niet. mss weet tarac het?


meld dit bericht aan een moderator

Denk ik 
tarac Geplaatst op 26-09-2009, 17:26 Reageer
user icon
Berichten: 22924
administrator
Verstuur privé bericht

Je probeert .exe bestanden te kopieren.
Daar moet je op je computer echt admin-rechten voor hebben.

Dat kun je instellen bij:
Configuratiescherm, Gebruikersacoounts


meld dit bericht aan een moderator

 
Fiefjuh Geplaatst op 26-09-2009, 19:22 Reageer
user icon
Berichten: 479
gebruiker
Verstuur privé bericht

Het probleem is, dat ik de admin rechten heb!



Bijgevoegd bestand: Administrator rechten(2).jpg - 34kB
72 keer gedownload.


meld dit bericht aan een moderator

 
fran Geplaatst op 26-09-2009, 20:44 Reageer
user icon
Berichten: 10289
gebruiker
Verstuur privé bericht

zorg ervoor dat je pc niets aan het doen is (geen internet of andere programma's open)

probeer het dan nogmaals.

is niet beveiligd tegen kopieren, die geheugenkaart? zo ja, beveiliging uitzetten.


meld dit bericht aan een moderator

 
Fiefjuh Geplaatst op 26-09-2009, 23:02 Reageer
user icon
Berichten: 479
gebruiker
Verstuur privé bericht

Andere bestanden die er opstaan wil hij wel kopiëren, daarom vind ik het dus zo raar...


meld dit bericht aan een moderator

 
tarac Geplaatst op 27-09-2009, 09:58 Reageer
user icon
Berichten: 22924
administrator
Verstuur privé bericht

Er is een verschil tussen bestanden, zoals: .doc, .txt, .ppp en programma's .exe, .dll

Soms zijn directories beveiligd tegen het kopieren van .exe
Probeer het eens uit door je programma in te pakken met winrar. Dan wordt het een .rar bestand en dan kan het misschien wel gekopieerd worden.


meld dit bericht aan een moderator

 
Fiefjuh Geplaatst op 27-09-2009, 14:27 Reageer
user icon
Berichten: 479
gebruiker
Verstuur privé bericht

Het lukt niet, ik denk dat die bestanden idd beveiligd zijn.


meld dit bericht aan een moderator

 
sims949 Geplaatst op 23-06-2010, 21:33 Reageer
Berichten: 104
gebruiker
Verstuur privé bericht

Mag van mij wel een slotje op hoor ik weet nu dat het gewoon niet op mijn pc kan. Heb inmiddels wel een nieuwe moie laptop waar het wel op kan, die andere pc kwam toch wel uit de oertijd


meld dit bericht aan een moderator

Ik heb totaal geen verstand van computers! 
2