Nosime Geplaatst op 28-01-2010, 18:31 Reageer
user icon
Berichten: 165
gebruiker
Verstuur privé bericht

zijn er monsters of andere mysterieuze dingen bij sims 3?  


meld dit bericht aan een moderator

 
Elin3 Geplaatst op 28-01-2010, 18:40 Reageer
user icon
Berichten: 184
gebruiker
Verstuur privé bericht

ik ben ze nog niet tegen gekomen. en ik lees ook overal dat ze er niet inzitten... jammer.


meld dit bericht aan een moderator

 
Nosime Geplaatst op 28-01-2010, 18:44 Reageer
user icon
Berichten: 165
gebruiker
Verstuur privé bericht

hmm, jammer. zitten ze wel in wereldavonturen ofzo, die uitbreiding? want dan kan ik die altijd nog kopen.


meld dit bericht aan een moderator

 
Elin3 Geplaatst op 28-01-2010, 18:46 Reageer
user icon
Berichten: 184
gebruiker
Verstuur privé bericht

daar zitten wel mummie's in volgens mij. maar ik heb hem zelf niet dus ik weet het niet zeker. je kan altijd zelf nog "nep"-monsters maken, met enge huidskleur enzo...  


meld dit bericht aan een moderator

 
Nosime Geplaatst op 28-01-2010, 19:38 Reageer
user icon
Berichten: 165
gebruiker
Verstuur privé bericht

Ja.. dat kan wel, maar dat is dan gelijk minder tof.
bedankt nog


meld dit bericht aan een moderator

 
tarac Geplaatst op 28-01-2010, 19:39 Reageer
user icon
Berichten: 22835
administrator
Verstuur privé bericht

Er zijn geen monsters in de Sims-3
In Wereldavonturen zijn mummies

Verder geen rare wezens, geen heksen, vampiers, aliens e.d.


meld dit bericht aan een moderator

 
Santje_n Geplaatst op 10-05-2010, 20:12 Reageer
user icon
Berichten: 120
gebruiker
Verstuur privé bericht

hopelijk nog niet (ik hoop dat ze komen, kan ik weer sims 3 horror filmpjes kijken op youtube  


meld dit bericht aan een moderator

 
Presario Geplaatst op 10-05-2010, 21:15 Reageer
Berichten: 80
gebruiker
Verstuur privé bericht

Op 28-01-2010, 18:31 Nosime schreef:
zijn er monsters of andere mysterieuze dingen bij sims 3?  

er schijnen ook servo's te komen in de uitbereiding ambities, jeweetwel die robots uit de Sims 1 (met uitbereiding) en Sims 2 (met gaan het maken) en nu dus Sims 3 (met ambities) en later zal Maxis wel iets verzinnen


meld dit bericht aan een moderator

waar ik vandaan kom, kom ik ook vandaan 
laffie Geplaatst op 03-06-2010, 13:34 Reageer
user icon
Berichten: 706
gebruiker
Verstuur privé bericht

Ik heb de sims 3 ambities en als levenswens heb ik 3 monsters maken.. Ik dacht dat dat dus kan met uitvinden.. maar mn sim kan nu niks meer uitvinden maar ik kan dus ook gene monsters maken.. En ik heb het gegoogled maar niet echt iets gevonden..


meld dit bericht aan een moderator

 
Liquazo Geplaatst op 03-06-2010, 13:49 Reageer
user icon
Berichten: 514
gebruiker
Verstuur privé bericht

Hmmm, ik heb gezien dat je op de Sims 3 store gratis een pakket kunt downloaden voor de ambities en daar leken mij toch monsters in te zitten, mss moet je daar eens kijken.

Grts

Edit: Ja idd, dan weet ik het niet wat het is, heb de ambities nog niet kunnen spelen met al dat leren zal vnvnd mss eens kunnen kijken, maar ik denk ook dat dat bij uitvinden moet zitten (klinkt mij het meest logisch).

PS ik heb niet dubbel gepost, ik ging achter het bericht dat na mij kwam (van laffie) posten, maar blijkbaar is het ervoor beland :s

Dit bericht is gewijzigd door een moderator of administrator op 08-10 14:30.


meld dit bericht aan een moderator

 
laffie Geplaatst op 03-06-2010, 13:52 Reageer
user icon
Berichten: 706
gebruiker
Verstuur privé bericht

dat pakket heb ik? de ultieme carriere bundel bedoel je toch? Dat zijn beelden, geen monsters..

Dit bericht is gewijzigd op 03-06 13:53.


meld dit bericht aan een moderator

 
Tarkus Geplaatst op 03-06-2010, 14:54 Reageer
user icon
Berichten: 9943
administrator
Verstuur privé bericht

Op 03-06-2010, 13:49 Liquazo schreef:
Hmmm, ik heb gezien dat je op de Sims 3 store gratis een pakket kunt downloaden voor de ambities en daar leken mij toch monsters in te zitten, mss moet je daar eens kijken.

Grts


Is het niet een beetje raar dat je wel een optie in het spel hebt maar dat je daarvoor eerst nog iets zou moeten downloaden voordat je die optie die al in het spel zit kunt gebruiken?
Ik denk dat er vast wel een andere manier is ook, maar ja weet er nog te weinig van om er meer over te kunnen zeggen, maar ik weet eigenlijk wel zeker dat het zonder die extra download ook moet kunnen!

Dit bericht is gewijzigd op 03-06 14:55.


meld dit bericht aan een moderator

 
tarac Geplaatst op 03-06-2010, 19:46 Reageer
user icon
Berichten: 22835
administrator
Verstuur privé bericht

Volgens mij moet je spullen uit de schroothoop halen (recycling-station) om daarmee allerlei "uitvindingen" te doen.


meld dit bericht aan een moderator

 
driezie Geplaatst op 03-06-2010, 20:05 Reageer
Berichten: 26
gebruiker
Verstuur privé bericht

Is de sims ambities dan al uit of bedoel je dat het een illegale versie is?


meld dit bericht aan een moderator

 
tarac Geplaatst op 03-06-2010, 20:07 Reageer
user icon
Berichten: 22835
administrator
Verstuur privé bericht

Op 03-06-2010, 20:05 driezie schreef:
Is de sims ambities dan al uit of bedoel je dat het een illegale versie is?


Ambities is idd al uit


meld dit bericht aan een moderator

 
driezie Geplaatst op 03-06-2010, 20:17 Reageer
Berichten: 26
gebruiker
Verstuur privé bericht

Vanaf wanneer was het dan uit?


meld dit bericht aan een moderator

 
tarac Geplaatst op 03-06-2010, 20:46 Reageer
user icon
Berichten: 22835
administrator
Verstuur privé bericht

Op 03-06-2010, 20:17 driezie schreef:
Vanaf wanneer was het dan uit?



Officieel vanaf vandaag, maar in veel winkels was het gisteren al te koop.


meld dit bericht aan een moderator

 
laffie Geplaatst op 04-06-2010, 10:05 Reageer
user icon
Berichten: 706
gebruiker
Verstuur privé bericht

Op 03-06-2010, 19:46 tarac schreef:
Volgens mij moet je spullen uit de schroothoop halen (recycling-station) om daarmee allerlei "uitvindingen" te doen.



Mn sim heeft al alle uitvindingen gedaan die hij kan bedenken.. D: Kheb nog iets avn 600 schroot over :'] (mn sim is level 10 uitvinden)
Schroot haal je btw van de vuilsnisbelt

Dit bericht is gewijzigd op 04-06 10:05.


meld dit bericht aan een moderator

 
xxsuzanne1994xx Geplaatst op 06-06-2010, 17:40 Reageer
user icon
Berichten: 154
gebruiker
Verstuur privé bericht

Mijn sim heeft als levenswens 3 monsters te maken, maar hoe moet dat?


meld dit bericht aan een moderator

 
tarac Geplaatst op 06-06-2010, 18:09 Reageer
user icon
Berichten: 22835
administrator
Verstuur privé bericht

Lees even het topic door.


meld dit bericht aan een moderator

 
Simsfreak112924 Geplaatst op 07-06-2010, 15:31 Reageer
user icon
Berichten: 219
gebruiker
Verstuur privé bericht

Op 06-06-2010, 17:40 xxsuzanne1994xx schreef:
Mijn sim heeft als levenswens 3 monsters te maken, maar hoe moet dat?



Monsters maken doe je door robots te maken (niveau 10 in uitvinden hebben.
staat ook ergens in een van de topics. volgens mij onder simbot

een robot is ook wel een monster.

Je kunt hem maken door na niveau 10 te hebben gehaald te wachten op een telefoontje, daarbij krijg je de opdracht om iets te verzamelen en dan langs te brengen bij het wetenschapslab, dan krijg je nog zo'n opdracht en nog een en nog een. dan uitijdenlijk als je op het wetenschapslab drukt staat er ''mysterieuze uitvinding doen'' of zo

Dat is de robot.

Dit bericht is gewijzigd op 07-06 18:22.


meld dit bericht aan een moderator

 
Simsfreak112924 Geplaatst op 07-06-2010, 18:21 Reageer
user icon
Berichten: 219
gebruiker
Verstuur privé bericht

Dit heb ik ook nog gevonden wat de opdrachten inouden, het is wel engels

You will need

1) 1 Bar of Palladium
2) 1 Heart Cut Pink Diamond
3) 10 Lifefruits
4) 100 pieces of scrap meTAL

You then go to the inventors workbench and click it...it will say create mystery invention.

After that you will always have the option to create a simbot...as long as you have all the ingrediants listed above!

Simbots are part of the family...once you create them you can adopt them or release them into the wild.


meld dit bericht aan een moderator

 
Wolfkhhe Geplaatst op 21-07-2010, 10:17 Reageer
Berichten: 28
gebruiker
Verstuur privé bericht

ik raak er nog steeds niet uit over die roze diamant iemand meer uitleg?


meld dit bericht aan een moderator

People live   people die but i'm somewhere in the middle 
Niennalinwelin Geplaatst op 07-10-2010, 20:01 Reageer
user icon
Berichten: 29
gebruiker
Verstuur privé bericht

Die diamant is eigenlijk heel simpel.
Je moet hem ergens in je spel zien te vinden (die zoekhulp is dan wel handig).
Als je hem gevonden hebt, dan moet je hem in de juiste vorm laten slijpen.
Je kunt het beste alle edelstenen die je tegenkomt alvast slijpen, want je moet er echt al veel geslepen hebben, voordat je een edelsteen in een hart kunt slijpen.
Als je hem dan laat slijpen, dan heb je hem de volgende dag in je brievenbus


meld dit bericht aan een moderator

 
Hoipipeloi Geplaatst op 08-10-2010, 14:13 Reageer
Berichten: 8
gebruiker
Verstuur privé bericht

ik had altijd wel bij de sims 2
een robot
als ik dan een code had ingetypt,
kon ik voor een soort grafsteen kiezen weet niet meer hoe heet;
en dan kon ik robots nemen mannen en vrouwen.
Zoooooo funny
dat mis ik echt!
dan gingen ze klusjes doen uitzichzelf...
en als je ze in bad deed, gingen ze onhygyenisch worden en dan moesten ze buiten in de zon opladen!
zooooo grappigg!
en ojaa,
robots kon je laten trouwen enzz met gewone sims mensjess!!
MISDAT!!  
byeepeoplee


meld dit bericht aan een moderator

Simsss  
2