mauddl Geplaatst op 22-12-2010, 09:48 Reageer
Berichten: 3
gebruiker
Verstuur privé bericht

laatst speelde ik de sims zonder disk op mijn computer, en dat lukte. nu ben ik de disk kwijt, omdat er een andere in moest, en nu kan ik de sims 3 niet meer spelen op mijn computer. Maar eerst lukte het wel, weet iemand waarom?  


meld dit bericht aan een moderator

hoi 
complimenten Geplaatst op 22-12-2010, 10:01 Reageer
user icon
Berichten: 1334
gebruiker
Verstuur privé bericht

Op 22-12-2010, 09:48 mauddl schreef:
laatst speelde ik de sims zonder disk op mijn computer, en dat lukte. nu ben ik de disk kwijt, omdat er een andere in moest, en nu kan ik de sims 3 niet meer spelen op mijn computer. Maar eerst lukte het wel, weet iemand waarom?  


Had je een nocd crack? Of had iemand(of jij) hem als ISO of DAA bestand op je pc opgeslagen?


meld dit bericht aan een moderator

Ht was door tinypic verwijderd -svennie3 
mauddl Geplaatst op 22-12-2010, 10:06 Reageer
Berichten: 3
gebruiker
Verstuur privé bericht

Op 22-12-2010, 10:01 complimenten schreef:
[...]

Had je een nocd crack? Of had iemand(of jij) hem als ISO of DAA bestand op je pc opgeslagen?


niet dat ik weet, ik heb gewoon geinstalleerd, that's it. maar ik snap niet dat hij het een andere keer het wel deed zonder disk...


meld dit bericht aan een moderator

hoi 
complimenten Geplaatst op 22-12-2010, 10:15 Reageer
user icon
Berichten: 1334
gebruiker
Verstuur privé bericht

Op 22-12-2010, 10:06 mauddl schreef:
[...]

niet dat ik weet, ik heb gewoon geinstalleerd, that's it. maar ik snap niet dat hij het een andere keer het wel deed zonder disk...


Dan weet ik DE oplossing, had ik nl. ook een keer dat de disc kwijt was. Toen was sims4.nl er nog niet, dus had tarac mij een geheime link gestuurd... Maar mijn disc is terecht! En ik heb alle uitbreidingen, dus niet nodig.

Maar als je naar sims4.nl gaat, Nederlands aanklikt, Downloads aanklikt en DAN even naar de handleiding gaat...

Spellen:(ook basis) http://sims4.nl/Dutch/Downloads/sims3_uitbreidingen.html

Handleiding: http://sims4.nl/Dutch/Downloads/handleiding%20downloaden.html

Bij de handleiding Spel installeren onderaan hoef je niet te kijken, want na het koppelen kan je spelen!

De spellen werken samen met de orginele spellen!  Virusvrij, heel veel leden hier gebruiken ze hier. Het zijn gewoon de orginele eigenlijk!

Dit bericht is gewijzigd op 22-12 10:19.


meld dit bericht aan een moderator

Ht was door tinypic verwijderd -svennie3 
mauddl Geplaatst op 22-12-2010, 10:22 Reageer
Berichten: 3
gebruiker
Verstuur privé bericht

Op 22-12-2010, 10:15 complimenten schreef:
[...]

Dan weet ik DE oplossing, had ik nl. ook een keer dat de disc kwijt was. Toen was sims4.nl er nog niet, dus had tarac mij een geheime link gestuurd... Maar mijn disc is terecht! En ik heb alle uitbreidingen, dus niet nodig.

Maar als je naar sims4.nl gaat, Nederlands aanklikt, Downloads aanklikt en DAN even naar de handleiding gaat...

Spellen:(ook basis) http://sims4.nl/Dutch/Download...loads/sims3_uitbreidingen.html

Handleiding: http://sims4.nl/Dutch/Download...handleiding%20downloaden.html

Bij de handleiding Spel installeren onderaan hoef je niet te kijken, want na het koppelen kan je spelen!

De spellen werken samen met de orginele spellen!  Virusvrij, heel veel leden hier gebruiken ze hier. Het zijn gewoon de orginele eigenlijk!

Dit bericht is gewijzigd op 22-12 10:19.


wauw , bedankt, ik ben het nu aan downloaden. echt super bedankt, hoop dat het lukt!


meld dit bericht aan een moderator

hoi 
nummerzes Geplaatst op 04-06-2011, 11:09 Reageer
Berichten: 8
gebruiker
Verstuur privé bericht

Ik heb de sims gedownload.
Maar er staat nu dat ik de game disk nodig heb.
Ik heb wel de cracks gedaan enz.
Maar hij doet het nog steeds niet.
en ik weet ook niet wat er voor kan zorgen dat het wel werkt.  


meld dit bericht aan een moderator

 
tarac Geplaatst op 04-06-2011, 11:13 Reageer
user icon
Berichten: 22960
administrator
Verstuur privé bericht

Als je de sims gedownload hebt, dan krijg je een iso-bestand.
Dat bestand (meestal een gouden of zilveren CD) moet je koppelen in b.v. PowerIso
Je hebt geen crack nodig want MET crack krijg je problemen bij het updaten.

zie http://www.sims4.nl/Dutch/General/koppelenaanpoweriso.html  hoe je moet koppelen.


meld dit bericht aan een moderator

 
Sony Geplaatst op 04-06-2011, 11:13 Reageer
user icon
Berichten: 2854
gebruiker
Verstuur privé bericht

Je hebt het toch geďnstalleerd met een poweriso bestand (goud cd'tje), die moet je koppelen aan een poweriso speler en dan kan je hem wel spelen. Of je plaatst een andere crack


meld dit bericht aan een moderator

The key to success is to succeed. Once you succeed, you will have success. 
nummerzes Geplaatst op 05-06-2011, 13:23 Reageer
Berichten: 8
gebruiker
Verstuur privé bericht

oh zo ja ik had die poweriso, maar die snap ik niet. ;$
Maar iedereen zegt juist tegen mij van crack enz.


meld dit bericht aan een moderator

 
nummerzes Geplaatst op 05-06-2011, 13:25 Reageer
Berichten: 8
gebruiker
Verstuur privé bericht

Dankjewel. (:


meld dit bericht aan een moderator

 
tarac Geplaatst op 05-06-2011, 13:32 Reageer
user icon
Berichten: 22960
administrator
Verstuur privé bericht

Zoals Sony hierboven al zei: "je hebt geinstalleerd door de download te koppelen"
Nou, op dezelfde manier kun j het spel spelen zonder DVD.
Dus: Download koppelen en spelen maar !


meld dit bericht aan een moderator

 
nummerzes Geplaatst op 05-06-2011, 14:52 Reageer
Berichten: 8
gebruiker
Verstuur privé bericht

maar, hoe koppel je dat dan?


meld dit bericht aan een moderator

 
Tarkus Geplaatst op 05-06-2011, 14:55 Reageer
user icon
Berichten: 9939
administrator
Verstuur privé bericht

http://www.sims4.nl/Dutch/General/koppelenaanpoweriso.html


meld dit bericht aan een moderator

 
nummerzes Geplaatst op 05-06-2011, 19:45 Reageer
Berichten: 8
gebruiker
Verstuur privé bericht

Oke, ik heb het nu.
Alleen heb ik nog 1 klein probleempje.

als ik de sims opstart staat er dat ik de registratie code nog een keer moet intypen.
Ik heb die dus van internet gehaald die code, die zit ook in de sims 3, dezelfde code.
Maar als ik die dan intyp dan is die niet goed, want hij gaat niet verder, hij komt steeds terug.
Dus wat nu dan? ;o

Dit bericht is gewijzigd op 06-06 16:36.


meld dit bericht aan een moderator

 
Tarkus Geplaatst op 05-06-2011, 20:52 Reageer
user icon
Berichten: 9939
administrator
Verstuur privé bericht

Op 05-06-2011, 19:45 nummerzes schreef:
Oke, ik heb het nu.
Alleen heb ik nog 1 klein probleempje.

als ik de sims opstart staat er dat ik de registratie code nog een keer moet intypen.
Ik heb die dus van internet gehaald die code, die zit ook in de sims 3, dezelfde code.
Maar als ik die dan intyp dan is die niet goed, want hij gaat niet verder.
Dus wat nu dan? ;o

Dit bericht is gewijzigd op 05-06 19:46.


Als je sims eenmaal hebt geinstalleerd hoef je nooit meer een code in te voeren.
Dus ik weet niet waar jij die download vandaan hebt maar kloppen doet het niet.
Het spel zou gewoon moeten starten zonder dat je weer een nieuwe code in moet voeren.


meld dit bericht aan een moderator

 
nummerzes Geplaatst op 05-06-2011, 21:35 Reageer
Berichten: 8
gebruiker
Verstuur privé bericht

Ja dat snap ik ook wel.
Maar ik had zo'n update voor het spel.
Die heb ik gedaan.
Toen kwam dat, dus ik weet het ook niet.


meld dit bericht aan een moderator

 
tarac Geplaatst op 06-06-2011, 10:42 Reageer
user icon
Berichten: 22960
administrator
Verstuur privé bericht

Op 05-06-2011, 21:35 nummerzes schreef:
Ja dat snap ik ook wel.
Maar ik had zo'n update voor het spel.
Die heb ik gedaan.
Toen kwam dat, dus ik weet het ook niet.


Ja, er is idd. een update waarna je opnieuw je code moet intikken.
Ongeacht welke geldige code je ook gebruikt, het blijft om die code vragen.
Maar ik ken die alleen bij Middeleeuwen - zie hier

Eenzelfde probleem bij de Sims-3 is mij niet bekend en ik ben hem bij mijn meerdere keren per maand opnieuw installeren ook nog nooit tegengekomen.
Maar misschien komt dat omdat ik natuurlijk eerst alle uitbreidingen en accessoires installeer en pas daarna ga spelen.

Geef me exact door wat je gedaan hebt en met welk spel, dan zal ik hetzelfde op mijn computer ook doen en proberen een oplossing te vinden.


Dit bericht is gewijzigd op 06-06 10:47.


meld dit bericht aan een moderator

 
nummerzes Geplaatst op 06-06-2011, 16:32 Reageer
Berichten: 8
gebruiker
Verstuur privé bericht

Oke,
Ik heb via een vriendin die hele download op een hele grote usb gezet.
Dus ik moet even kijken hoe ik dat kan laten zien.
Ik weet ook niet welke download het is enz.
Dus ik weet niet of ik dat hele ding hierin kan zetten. ;o
Maar ze heeft wel via http://www.piratebay.com gedownload.
Met crack enz.
Dat kan ik denk ik niet in dit bericht zetten?

Dit bericht is gewijzigd op 06-06 16:35.


meld dit bericht aan een moderator

 
tarac Geplaatst op 06-06-2011, 16:55 Reageer
user icon
Berichten: 22960
administrator
Verstuur privé bericht

een download op een USB stick kun je niet koppelen in PowerIso.
In dat geval zul je de download eerst moeten kopieren naar je harde schijf en dan kun je hem koppelen.

PowerIso maakt een virtuele CD of DVD-speler, maar gaan USB-speler


meld dit bericht aan een moderator

 
nummerzes Geplaatst op 06-06-2011, 18:14 Reageer
Berichten: 8
gebruiker
Verstuur privé bericht

oooh, zo.
Ja ik mocht die usb van mijn moeder niet pakken.
Dus ik kan andere keer pas erop zetten.
bedankt. (:


meld dit bericht aan een moderator

 
bossers Geplaatst op 16-11-2012, 15:52 Reageer
user icon
Berichten: 18
gebruiker
Verstuur privé bericht

Hallo,

Ik heb gewoon de echte sims 3 cd en een paar uitbreidingen, ook heb ik er 1 gedownload. Nu wil ik eigenlijk hebben dat ik de sims 3 zonder cd kan spelen, maar ondertussen ook de downloads kan spelen, dit wilde ik via PowerIso doen, moet ik dan op die sims 3 bestand klikken (rechtermuisknop) en dan van dat bestand een .iso bestand van maken om zo het te kunnen spelen zonder cd ?


meld dit bericht aan een moderator

 
tarac Geplaatst op 16-11-2012, 15:57 Reageer
user icon
Berichten: 22960
administrator
Verstuur privé bericht

Op 16-11-2012, 15:52 bossers schreef:
Hallo,

Ik heb gewoon de echte sims 3 cd en een paar uitbreidingen, ook heb ik er 1 gedownload. Nu wil ik eigenlijk hebben dat ik de sims 3 zonder cd kan spelen, maar ondertussen ook de downloads kan spelen, dit wilde ik via PowerIso doen, moet ik dan op die sims 3 bestand klikken (rechtermuisknop) en dan van dat bestand een .iso bestand van maken om zo het te kunnen spelen zonder cd ?


zie http://www.tarac.nl/NoCD/Sims2kopie.html
en dan onderaan de pagina .daa bestand maken.


meld dit bericht aan een moderator

 
bossers Geplaatst op 16-11-2012, 16:01 Reageer
user icon
Berichten: 18
gebruiker
Verstuur privé bericht

Dank jeee !


meld dit bericht aan een moderator

 
tarac Geplaatst op 16-11-2012, 17:04 Reageer
user icon
Berichten: 22960
administrator
Verstuur privé bericht

Je hebt uiteindelijk alleen maar een PowerIso bestand nodig van je hoogste uitbreiding.


meld dit bericht aan een moderator

 
bossers Geplaatst op 17-11-2012, 11:18 Reageer
user icon
Berichten: 18
gebruiker
Verstuur privé bericht

Ja ik heb ook de originele cd van sims 3 jaargetijden eergisteren binnen gekregen. Dus dan moet ik daar ook een DAA van maken .


meld dit bericht aan een moderator

 
2