michelle700 Geplaatst op 28-12-2010, 18:04 Reageer
user icon
Berichten: 73
gebruiker
Verstuur privé bericht

als ik sims3 launcher open, vraagt hij of ik hem wil updaten.
dan zeg ik ja, maar als hij klaar is zegt hij van, kan niet updaten,er is een ongeldig bestand gevonden.

weet iemand hoe dit zit.

en ik weet niet of dit ermee te maken heeft maar telkens als ik de eetkamer ga verbouwen, ik verwijder de stoelen, valt de sims uit.

vorige keer viel hij ook 2 keer uit, ook 1 keer in de eetkamer en de andere keer ergens anders.

weet iemand hoe dit zit, en heeft het mischien met die stoelen te maken ofzo??

please help!!! ik ben hopeloos

ps. ik had een paar uur geleden een ander topic geplaatst, maar op de een of andere manier is hij nu verdwenen.


meld dit bericht aan een moderator

Enjoy your life!! 
tarac Geplaatst op 28-12-2010, 18:53 Reageer
user icon
Berichten: 22614
administrator
Verstuur privé bericht

die is verplaatst naar http://www.simsforum.nl/forum/view/i...it-loopt-vast-enof-wordt-afgesloten#458615

Je kunt altijd zien waarheen een topic verplaatst is door het volgende te doen:

1. Klik op Zoeken
2. Vul je eigen naam in en kies Gebruikers
3. Je naam wordt gevonden, klik er op
4. Kies laatste 25 onderwerpen laten zien.


meld dit bericht aan een moderator

 
michelle700 Geplaatst op 28-12-2010, 19:01 Reageer
user icon
Berichten: 73
gebruiker
Verstuur privé bericht

Op 28-12-2010, 18:53 tarac schreef:
die is verplaatst naar http://www.simsforum.nl/forum/...pt-vast-enof-wordt-afgesloten#458615

Je kunt altijd zien waarheen een topic verplaatst is door het volgende te doen:

1. Klik op Zoeken
2. Vul je eigen naam in en kies Gebruikers
3. Je naam wordt gevonden, klik er op
4. Kies laatste 25 onderwerpen laten zien.



oke ik snap het al, thanks

Dit bericht is gewijzigd op 28-12 19:06.


meld dit bericht aan een moderator

Enjoy your life!! 
robinlin Geplaatst op 30-07-2011, 10:39 Reageer
user icon
Berichten: 123
gebruiker
Verstuur privé bericht

Als ik de game update krijg ik dit:


ik gebruik geen cracks.

Dit bericht is gewijzigd op 05-08 12:09.


meld dit bericht aan een moderator

 
robinlin Geplaatst op 30-07-2011, 11:47 Reageer
user icon
Berichten: 123
gebruiker
Verstuur privé bericht

Weet iemand een oplossing?


meld dit bericht aan een moderator

 
tarac Geplaatst op 30-07-2011, 11:47 Reageer
user icon
Berichten: 22614
administrator
Verstuur privé bericht

Ik denk dat je dan - zonder het te weten - toch een crack gebruikt hebt.

Waarschijnlijk kun je nu het spel helemaal niet meer spelen ?
Alles verwijderen en opnieuw installeren !


meld dit bericht aan een moderator

 
robinlin Geplaatst op 30-07-2011, 11:57 Reageer
user icon
Berichten: 123
gebruiker
Verstuur privé bericht

Op 30-07-2011, 11:47 tarac schreef:
Ik denk dat je dan - zonder het te weten - toch een crack gebruikt hebt.

Waarschijnlijk kun je nu het spel helemaal niet meer spelen ?
Alles verwijderen en opnieuw installeren !




Ja, voor Levensweg, oude bestanden teruggezet vanaf oude pc zonder levensweg.
Ik kan het spel nog spelen.

Op de andere computer alles gedeinstalleerd.
Ga het nu kopieren.
Het werkt!


Dit bericht is gewijzigd op 31-07 20:12.


meld dit bericht aan een moderator

 
tonny587 Geplaatst op 31-07-2011, 15:29 Reageer
Berichten: 1
gebruiker
Verstuur privé bericht

ik krijg dezelfde fout melding en ik heb alles orgineel.
wie kan mij en misschien een heleboel andere mensen helpen.
bijvoorbaatdank


meld dit bericht aan een moderator

 
Liquazo Geplaatst op 03-08-2011, 11:28 Reageer
user icon
Berichten: 516
gebruiker
Verstuur privé bericht

Op 31-07-2011, 15:29 tonny587 schreef:
ik krijg dezelfde fout melding en ik heb alles orgineel.
wie kan mij en misschien een heleboel andere mensen helpen.
bijvoorbaatdank


Ik heb ook hetzelfde probleem. Nooit een crack gebruikt. Iemand raad?
Ik heb nu gewoon mijn spellen opnieuw geïnstalleerd en nu lukt het wel.

Dit bericht is gewijzigd op 05-08 12:41.


meld dit bericht aan een moderator

 
emmie Geplaatst op 06-08-2011, 12:21 Reageer
Berichten: 29
gebruiker
Verstuur privé bericht

Ik heb dit probleem dus ook sinds ik levensweg heb.
Ik kan dus geen updates meer doen, iemand een oplossing?


meld dit bericht aan een moderator

 
tarac Geplaatst op 06-08-2011, 12:29 Reageer
user icon
Berichten: 22614
administrator
Verstuur privé bericht

Op 06-08-2011, 12:21 emmie schreef:
Ik heb dit probleem dus ook sinds ik levensweg heb.
Ik kan dus geen updates meer doen, iemand een oplossing?


Levensweg verwijderen, opnieuw installeren en dan nu ZONDER crack !
Koppelen in PowerIso en je kunt gewoon weer updaten !

Elke update zal mislukken als je cracks in je spel hebt !!


meld dit bericht aan een moderator

 
Lienel Geplaatst op 26-08-2011, 12:50 Reageer
Berichten: 511
gebruiker
Verstuur privé bericht

Ik heb dit ook, maar dan staat er in plaats van "Ongeldig bestand" "Fout tijdens update: I/U-operatie is mislukt (aanpassing van attribuut)".

Heb bijna alle discs origineel, alleen twee of drie van sims4.nl
En geen cracks, maar PowerIso. De versie van mijn spel nu is 9.0.73.012001
Wat kan ik doen? Ik wil graag Hidden Springs gaan installeren maar dat lukt niet omdat mijn spel niet up-to-date is.

Dit bericht is gewijzigd op 26-08 12:58.


meld dit bericht aan een moderator

 
Lienel Geplaatst op 27-08-2011, 11:48 Reageer
Berichten: 511
gebruiker
Verstuur privé bericht

Up


meld dit bericht aan een moderator

 
tarac Geplaatst op 27-08-2011, 12:01 Reageer
user icon
Berichten: 22614
administrator
Verstuur privé bericht

Ja, als er ergens nog een crack in je spel zit, dan zal het updaten mislukken.


meld dit bericht aan een moderator

 
Lienel Geplaatst op 27-08-2011, 13:16 Reageer
Berichten: 511
gebruiker
Verstuur privé bericht

Maar wat houdt zo'n crack dan in? Want zoals ik al zei, ik gebruik PowerIso, heb voor de Sims 3 nooit iets anders (behalve originele discs) gebruikt.


meld dit bericht aan een moderator

 
Lienel Geplaatst op 27-08-2011, 16:02 Reageer
Berichten: 511
gebruiker
Verstuur privé bericht

Upup


meld dit bericht aan een moderator

 
maramsp Geplaatst op 27-08-2011, 22:54 Reageer
Berichten: 322
gebruiker
Verstuur privé bericht

Waarschijnlijk een smerig trucje van EA dit. Maar ja. Kan ook fout in je pc zijn. Beste idd alles opnieuw installeren.


meld dit bericht aan een moderator

Amd phenom II 1090T BE 3.2ghz x6 Asus m4n 75 td tweaked 32gb ram geforce gtx460 SC SLI windows 7 ultimate 64 bit 
sims3sven Geplaatst op 01-03-2013, 16:46 Reageer
user icon
Berichten: 148
gebruiker
Verstuur privé bericht

ik was mijn spel aan het updaten toe kreeg ik dit te zien (afbeelding) computer opnieuw opgestart en weer geprobeerd, lukte nog steeds niet. na een paar dagen weer geprobeerd
toen kreeg ik dat menu weer en toen schreef ik dit bericht

HELP HELP HEEEEEEEEEEEEEEEELP

Dit bericht is gewijzigd op 01-03 16:52.



Bijgevoegd bestand: Knipsel.PNG - 139kB
20 keer gedownload.


meld dit bericht aan een moderator

simsssssssssssssssssssssssssssssssss 
sims3sven Geplaatst op 01-03-2013, 18:12 Reageer
user icon
Berichten: 148
gebruiker
Verstuur privé bericht

help plzzzzz


meld dit bericht aan een moderator

simsssssssssssssssssssssssssssssssss 
tarac Geplaatst op 01-03-2013, 18:29 Reageer
user icon
Berichten: 22614
administrator
Verstuur privé bericht

Ik kan je plaatje niet openen / zien
Gebruik jpg en geen png



meld dit bericht aan een moderator

 
Bee Geplaatst op 01-03-2013, 18:29 Reageer
user icon
Berichten: 4324
administrator
Verstuur privé bericht

Ja dat probleem hadden anderen ook hier op het forum ...
Lees het hier even na:
http://simsforum.nl/forum/view/id/40...40917/page/3/d/probleem-met-updaten

Heb je cracks in je spel?


meld dit bericht aan een moderator

Een glimlach kost niets en is in iedere taal hetzelfde ... 
sims3sven Geplaatst op 01-03-2013, 18:34 Reageer
user icon
Berichten: 148
gebruiker
Verstuur privé bericht

Op 01-03-2013, 18:29 Bee schreef:
Ja dat probleem hadden anderen ook hier op het forum ...
Lees het hier even na:
http://simsforum.nl/forum/view...page/3/d/probleem-met-updaten

Heb je cracks in je spel?


nope geen cracks. en hoe verander je een png bestand in een jpg bestand???


meld dit bericht aan een moderator

simsssssssssssssssssssssssssssssssss 
Bee Geplaatst op 01-03-2013, 18:41 Reageer
user icon
Berichten: 4324
administrator
Verstuur privé bericht

Op 01-03-2013, 18:34 sims3sven schreef:
[...]

nope geen cracks. en hoe verander je een png bestand in een jpg bestand???


Hoeft niet meer ik heb het probleem letterlijk in de titel gezet  
Heb je het topic doorgelezen?

EDIT: topic samengevoegd met bestaand topic over hetzelfde probleem.



Dit bericht is gewijzigd op 01-03 18:47.


meld dit bericht aan een moderator

Een glimlach kost niets en is in iedere taal hetzelfde ...